Våren 2012 fick Bengt-Åce Gustavsson SBF´s resestipendium för: ”Ett gott arbete med att offentliggöra dagens racing via bilder och text.” Pengarna lades på en resa till DTM-finalen på Hockenheim hösten 2012. - Jag tog med min gode vän och IT-expert Mikael Blom. Där och då drog vi upp planerna på mitt livs största projekt – Svensk Racing. Det är en hemsida där jag har som målsättning att publicera samtliga racingresultat i Sveriges historia! 

Projektet startades i samarbete med arbetsförmedlingen och vi startade Dalslands första ”Sociala företag”. Det var ett nytt åtgärdsprogram som precis hade påbörjats. Vi fick ”låna” folk som hade gått långtidsarbetslösa. De fick arbetsträning i vårt projekt och de flesta gick sedan vidare till ”riktiga” arbeten. Tyvärr ändrades förutsättningarna efter ett par år och vi fick inte låna fler personer. Vi försökte i stället finansiera projektet genom sponsorer och vi anställde tre personer som fick jobba vidare med projektet. Tyvärr har inte pengarna räckt hela vägen fram, varför projektet nu har tappat lite fart. Vi har hittills hunnit publicera alla resultatlistor från 1922-1985 samt 2002-2018. Vi kommer att fortsätta att publicera alla kommande race i framtiden, men åren 1986-2001 får vänta tills vi har hittat fler samarbetspartners och sponsorer.

DU kan stötta vår verksamhet genom att bli medlem på vår hemsida: www.svenskracing.se. Det kostar endast 199 kr/år och som medlem får du tillgång till många fler statistikuppgifter. När du t ex klickar på en förare så får du upp alla hans resultat. Tackar på förhand för ert stöd.