Anmälan till säsongen 2019:

Här skall DU som förare anmäla dig till årets säsong i Formula Nordic.

Nedan följer en lathund om hur anmälan går till.

Ni börjar med att gå in på hemsidan: https://www.eventsupport.se/entre/

Då får ni upp nedanstående bild:
(OBS, se till att ni har bilens vagnboksnummer och transpondernummer tillgängligt när ni skall göra er anmälan. 
Dessa uppgifter fylls bara i första gången ni använder anmälningssystemet.)
Så här ser startsidan ut för anmälan. Börja med att klicka på flaggan nedan för att välja vilket språk du vill använda (Engelska är default). Om ni besöker sidan för första gången skapar ni en ny användarprofil på nedersta raden.

OBS, tänk på att varje förare måste ha sin egen inloggning i systemet kopplat till sin mailadress. Enda undantaget är att målsman kan anmäla sitt barn om de är under 18 år.

Detta har med GDPR att göra.
Nästa steg är att ni skall välja vilken serie ni skall tävla i. Just nu är det bara två serier valbara och där skall ni klicka på SM Racing.
Denna sida är ju alltid obligatorisk där ni ger arrangören tillåtelse att använda era uppgifter i start och resultatlistor. Det är bara att bocka i och fortsätta.
Här klickar ni i vilka tävlingar ni har tänkt att köra under året. Ni kan med fördel kryssa i alla  tävlingar som ni har tänkt köra på en gång. Bilden till vänster är bara ett exempel. Det står korrekta tävlingar när ni loggar in. 

Tänk på att Falkenberg finns med, men att ni INTE skall fylla i den, eftersom vi inte skall köra där.
Här är sidan som hanterar era personuppgifter. Kontrollera noga så alla uppgifter stämmer.
Här kommer vi till ert fordon. Se till att ha er vagnbok med er när ni skall gå vidare från det här steget. En del av era bilar finns redan i systemet, men finns det ingen på ert vagnboksnummer får ni fylla i alla uppgifter.
Så här ser sidan ut för ert fordon. Se till att fylla i alla uppgifter noga. Transpondernumret är speciellt viktigt. (Obs ni behöver inte ha någon bild på er bil.)
Här väljer ni vilken klass ni skall köra.
Här fyller ni övriga uppgifter. Se till att fylla i alla fält ordentligt. Depåplaneraren är särskilt intresserade av dessa uppgifter.
På den sista sidan behöver ni bara trycka på “Spara anmälan” sedan är allt klart. Anledningen till att det står 0 kr är för att systemet är förberett för att man i framtiden skall kunna betala med kort direkt i anmälan, men det används inte i dagsläget.

Om ni får det minsta bekymmer med er anmälan, eller om ni har några frågor är ni välkomna att ringa mig så får ni alla svar.

Tackar på förhand

Bengt-Åce Gustavsson – 0703-409300