Här ser ni förarna som skall köra 2019:

#3 Edward Sander Woldseth, Oppegård, Norge, Team Greenpower

Edward körde kart 2011-2013 och gick sedan över till Formula Basic 2014.
Säsongerna 2016 och 2017 tillhörde Edward toppskiktet, men lyckades inte vinna mästerskapet. 2018 debuterade Edward i Formula Nordic. Han tog en seger under året och hade chansen att ta andraplatsen i finalen, men fick nöja sig med tredjeplatsen till sist. 

Inför säsongen 2019 är målsättningen att vinna Formula Nordic!

#10 Filip Larsson, SHRA Sundsvall, Södertälje, Trackstar Racing

2009- Virtuell Bilsport
2019 Formula Nordic

Filip Larsson har tävlat i Virtuell Bilsport i tio år. 2013 blev han bäst i Sverige och han kom trea i Europafinalen på Silverstone! Stefan "Lill-Lövis" Johansson var mentor för det Nordiska laget och han kontaktade Åke Jansson och ordnade så att Larsson fick en styrning i Formula Nordic.

#17 William Winsth, KAK, Sollentuna

2014-2017 Körde Kart
2018 8:a i Formula STCC Nordic

2018 var ett läroår och jag är säker på att 2019 har mer att ge. I år har jag mer tid för förberedelser både mentalt och fysiskt. Jag kommer satsa på att i större grad säkerställa att bil och mekaniker är raceklara inför varje race. Om jag vet att allt runt omkring är som det ska, kommer jag att ha mer fokus på körningen, vilket är en nyckelfaktor för att lyckas med bättre placeringar.

#20 Viktor Andersson, KAK, Linköping, MA:GP

Viktor Andersson körde kart i sju år och de sista två åren tävlade han mera internationellt då han även deltog även i EM och VM. Två SM-brons blev främsta resultaten. 2018 tog han klivet upp till Formula Nordic som klassens yngste förare med sina 14 år. Viktor kommer från en riktig racingfamilj där pappa Mattias har kört flest STCC-tävlingar av alla och farfar Hans körde Volvo- och Golfcupen under det förra årtusendet.

Mantorp Park är hemmabanan och där körde Viktor så många testvarv han kunde under förra sommaren. När finalen kördes där var det Viktor som tog pole i båda racen! Han lyckades dock inte förvalta dessa fina positioner, men avrundade säsongen med två fina fjärdeplatser och en sjätteplats totalt.

Inför säsongen 2019 är målsättningen att förbättra sig ytterligare och därmed kämpa om pallplatser och närma sig toppen av tabellen. Tanken är att börja säsongen på den nivå han slutade i fjol. Viktor tävlar för familjeteamet MA:GP.
– Det skall bli kul att få inleda min andra säsong i Formula Nordic nu när jag har blivit lite varm i kläderna efter den första säsongen. Avslutningen på säsongen är jag mycket nöjd med och det är den känslan som jag har burit med mig under vintern. Det är kul att klassen har fått till 20 race på åtta helger 2019 och även få tävla på nya banor jämfört i fjol, sa Viktor.

#21 Håvard Hallerud, Förde, Norge, Team Greenpower

Håvard har kört kart i många år och nu är det dags att ta klivet upp till racing. Håvard körde ett test hösten 2018 och blev såld direkt! Han debuterar i Formula Nordic 2019.


#23 Philip Zielinski, Bjerred

Philip körde kart 2013-2019
2020 kommer han att satsa på Formula Nordic.

#74 Gabriel Nord, Jönköpings KC, Jönköping

Regerande svensk mästare i OK-kart. Satsar på Formula Nordic 2019.

#78 Glenn Key, Tromsö, Norge, Team Greenpower

En av Norges främsta simulatorförare. Gjorde ett inhopp i Formula Nordic på Rudskogen med den äran!

#101 Charlie Andersen, Varberg, KAK

Körde kart 2012-2018 
Vunnit Eurotrophy i Rotax Max samt gått till världsfinalen. 
2019 Formula Nordic