Andra halvlek för Formula Nordic

2019-08-10
Bengt-Åce Gustavsson
Start på Ring Knutstorp

Om en vecka startar höstsäsongen för Formula Nordic när de skall köra Kanonloppet i Karlskoga.

Det är denna trio som har visat framfötterna mest under första halvan av säsongen. Fr v: Edward Sander Woldseth, Viktor Andersson och William Winsth. Men hur kommer hösten att se ut? (Foto: Anders Helgesson)
Viktor Andersson leder tabellen inför handra halvan av säsongen, men det är ingen stor ledning så han får se upp! (Foto: Anders Helgesson)

Viktor Andersson leder tabellen knappt före Edward Sander Woldseth och William Winst. Woldseth kommer direkt från England efter ett lyckat test i Formel 3.

Gustav Brandin är redo att ge sig in i Formula Nordic.

Till Karlskogatävlingen får vi se två nya förare i klassen. Det är Gustav Brandin, som har haft en långsiktig plan och klargjorde redan i vintras att han skulle debutera i Formula Nordic just i denna tävling. Gustav har inlett året med att köra en Radical i Sportvagnsmästerskapet och vid tävlingen på Ring Knutstorp senast avgick han med seger!

Filip Larsson är redo för debut i Formula Nordic. (Foto: Martin Öberg)

Filip Larsson vann den svenska uttagningen i Virtuell Bilsport 2013 och blev trea i europafinalen på Silverstone! Stefan ”Lill-Lövis” Johansson var mentor för det nordiska laget och han lovade en styrning i en riktig racerbil någon gång, och den gången är här och nu i Karlskoga!

I Karlskoga skall Formula Nordic köra tre heat så det finns många poäng att kämpa om denna gång!

Bengt-Åce Gustavsson – www.racefoto.se